Tallikauppa MWS Boutique

MW Stablesin kokoista ratsutilaa ei ainoastaan hevoskasvatus pidä pystyssä, vaan osa kasvavaa bisnestämme on myös laadukkaiden varusteiden myynti. Valikoimamme on monipuolinen ja kattava niin kuoseiltaan kuin kohdeyleisöiltään - hyllystämme löytyy välineitä mm. este-, koulu- ja lännenratsastukseen. Kaupastamme löydät myös parhaat palkinnot kilpailuihisi!

Ostoehdot

- Muista linkittää MWS Boutique jokaisen hevosen/tallin sivuille, jolta liikkeestämme ostettuja varusteita löytyy.
- Suoralinkitys on ehdottomasti kielletty. Tiedostonimet vaihtuvat säännöllisesti, joten suoralinkitys on kielletyn lisäksi myös todella typerää, sillä kuvat eivät toimi enää sivuillasi vaihdettuani osoitteen.
- Kopiointi on sallittua ainoastaan alla olevista kansiosta. Moorwood Stablesin hevosten sivuilla olevan materiaalin kopiointi on ehdottomasti kiellettyä.
- Varusteita ei saa väittää omatekemikseen ja kaikenlainen muokkaus on pienentämistä/suurentamista ja kollaasien tekoa lukuun ottamatta kiellettyä. Pois lukien mustavalkoiset tuotteet, jotka saa värjätä uudelleen hyvää makua noudattaen.

Kopioimalla varustekaupasta hyväksyt yllä olevat ehdot ja lupaudut noudattamaan niitä. Kansion salasana on "luinehdot". Ehtoja rikkomalla menetät oikeutesi varusteiden julkaisuun sivuillasi ja sinut merkitään MWS Boutiquen mustalle listalle.


Tuotteita tulossa myöhemmin lisää.© Moorwood Stables - All rights reserved | virtuaalitalli | a SIM-game stable