DS Valmennustalli

Viimeksi päivitetty 13.01.2018
Foorumi

Ulkoasu © M Layouts
Muokkaus & muu materiaali © VRL-05265
Virtuaalitalli

Esittely

Toimitilat

DS Valmennustalli jakaa toimitilat Mallaspuron ratsastuskoulun kanssa. Lue esittely tiloista täällä.

     

Henkilökunta

Daniel Susineva
Olen suorittanut ratsuttajan koulutuksen näyttötutkintona vuonna 2015. Olen erikoistunut kouluhevosten valmentamiseen, ja yksi merkittävimmistä hevosista ratsastajanurallani on KTK-ori Flametongue, joka viimeistään ohjasi kiinnostukseni kouluratsastuksen pariin. "Topia" ratsastin vuosina 2011-2016, minkä jälkeen ori myytiin Saksaan jalostuskäyttöön. Itse olen työskennellyt Saksassa Klaus ja Maike Alscherin tallissa ratsuttajana vuosina 2015 ja 2016. Kotivalmentajani on Petri Keinänen.
Valmennan ja opetan säännöllisesti Seppeleessä. Kilpailen omalla Lunar Zeta Lyrae -tammallani ja sen varsalla Zodiacilla, jonka omistaa Anne L. Minulla on tuloksia kansainväliseltä Inter I -tasolta ja vien omaa hevostani Grand Prix -tasolle.

Lynn Susineva
Lynn Susineva on Mallaspuron ratsastuskoulun opettaja, läheisin työtoverini ja vaimoni. Lynn vastaa kanssani ponikokoisten ratsujen koulutuksesta ja treenistä sekä osallistuu hevosten esteharjoitteluun. Lynn kilpailee kenttäratsastuksessa KTK-ori Riinan Hopeavälkkeellä sekä nuorella Sheila-tammalla.

Kersti Kirsipuu
Kersti Kirsipuu on niin ratsastuskoulun kuin valmennustallinkin tallimestari. Jo vuonna 2011 tallissa työskentelyn aloittanut Kersti ylläpitää tallissa järjestystä ystävällisellä mutta jämptillä otteella. Kersti on käytännön ihminen, joka ratkaisee pulman kuin pulman, ja käsittelee jokaista hevosta varmoin ottein.

Vierailijavalmentajat

Klaus Alscher, kouluratsastus. Klaus on kansainvälinen GP-tason kilparatsastaja ja valmentaja, joka myös kasvattaa kouluhevosia.
Petri Keinänen, kouluratsastus. Petri on pitkän linjan hevosammattilainen, joka on tuttu kouluhevosten kasvattaja, tuomari ja Master-opettaja.
Piritta Kuisma, esteratsastus. Piritta on kilpaillut aina 160cm tasolla saakka ja on Seppeleen esteopettaja.
Mia Putro, esteratsastus. Mia on kotimaisen esteratsastuksen monitoiminainen, joka kilpailee, valmentaa, kasvattaa ja välittää estehevosia.