Perustiedot

Nimi: Clarimonde
Rotu: Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 29.05.2012 (5v)
Säkäkorkeus: 173 cm
Väri: Mustanruunikko
Koulutus: Tavoite GP
Omistaja: VRL-05265
Kasvattaja: evm
VH18-031-0053 | PKK2522

Kuvagalleria

Kilpailukalenteri

Hevonen kilpailee porrastetuissa. Katso statistiikka.

Näyttelyt

Rakenneluokat
05.01.2018 tuom. Odelie, KTK-sert, BIS1. EM: upeus.
16.01.2018 tuom. Tiia, HY
27.01.2018 tuom. Viiru, EO-sert
14.02.2018 tuom. aksu, tulos

Clarimonde

KTK-kelpoinen

Clarimonde on suurikokoinen nuori kouluhevonen. Se ei ole tallin hevosista näyttävin liitokavio eikä nuortenluokkien kiintotähti, mutta hyvällä asenteella ja loistavalla ratsastettavuudellaan se paikkaa tavallisia liikkeitään. Clarimonde tekee aina parhaansa ja työskentelee mielellään ratsastajan kanssa. Sen askellajeja pystyy ratsastamaan näyttävämmäksi, ja jahka se kehittyy täyteen loistoonsa, siitä voi tulla hieno kilpahevonen. Clarimondelle helppoja ja mieluisia tehtäviä ovat lisäykset, joissa se jo säilyttää hienosti tahtinsa ja tasapainonsa. Voimakasta kokoamista vaativissa tehtävissä se toisinaan vähän hätääntyy ja kuumenee, koska se yrittää aina tarjota ratsastajalle parasta mitä osaa, vaikkeivät voimat vielä ihan riittäisi siihen. Clarimonden kanssa maltti on siis valttia: orin kanssa täytyy tietää, kuinka paljon siltä voi pyytää. Se tahtoo joka tapauksessa antaa enemmän.

Clarimonden miellyttävä persoona ja vähän lapsenomainenkin luonne on kerännyt sille rutkasti faneja. Clarimondelle ei koskaan tarvitse pyytää hoitajaa montaa kertaa, sillä sitä käsittelevät kaikki mielellään. Ori on säpsymätön, kiltti ja seurallinen. Se on puuhakas, muttei rasittavuuteen asti. Clarimondella on aina iloinen loiste silmissään, ja se nauttii saadessaan seurailla tallin ja pihan hyörinää. Oikea kultamurunen, siis. Mistään se ei tee hankalaa, vaan suhtautuu lungin uteliaasti ja myönteisesti kaikenlaisiin tilanteisiin.

Kilpailupaikan hälinässä lupsakka Clarimondekin hieman sähköistyy. Se seuraa valppaana muita hevosia ja liikkuu verryttelyalueella pingottuneempana kuin tavallisesti. Clarimonde tulee saada hyvin avuille, jotta se esittää valkoisten aitojen sisäpuolella parastaan.

Sukutiedot

i. Charmeleonis
evm | fwb tprn 172cm
ii. San Cuvier
evm | fwb mrn 172cm
iii. -
iie. -
ie. Granissa
evm | fwb rn 169cm
iei. -
iee. -
e. Mandy O My
evm | fwb m 170cm
ei. Diachronous
evm | hann m 174cm
eii. -
eie. -
ee. Macherie
evm | fwb prn 171cm
eei. -
eee. -

Jälkeläiset

Tarjolla jalostukseen.

Päiväkirja ja valmennukset

Uusi kilpakumppani, 28.01.2018 kirjoittantu omistaja

Clarimonde tuli talliin ratsutettavaksi jo edellisvuoden puolella. Daniel ei aluksi käyttänyt paljonkaan ajatuksiaan nuoreen hevoseen sen kanssa työskentelyyn käytetyn ajan ulkopuolella. Clarimonde oli kaikin tavoin perushevonen. Se oli ihan miellyttävä katsella, mutta ei supernäyttävä. Sillä oli miellyttävä luonne ja ratsastettavuudeltaan se oli mitä mukavin, mutta loistokkaat liikkeet siltä puuttuivat. Se ei ollut likimainkaan yhtä lennokas ja irtonainen kuin moni muu Danielin ratsastamista hevosista. Sillä oli moitteeton, mutta ei erityisen voimakkaita tuntemuksia herättävä sukutaulu.

Jotakin orissa kuitenkin oli. Mitä enemmän Daniel ratsasti sillä, sitä enemmän hän innoistui hevosesta. Clarimonde oli muovailuvahaa, tai ehkä pikemminkin raakatimanttia; jotakin vielä hiomatonta ja hohtonsa kätkevää. Toista yhtä mahtavalla asenteella työntekoon suhtautuvaa hevosta ei usein tavannut. Niinpä Danielin raportit päivän sujumisesta alkoivat yhä useammin sisältää kehuja Clarimondelle. Kun Lynn kuunteli miehen päivien kuulumisia iltaisin, hän arveli, että Clarimonden paluu takaisin omistajalleen tulisi olemaan kovempi paikka kuin Daniel oli alun alkaen kuvitellutkaan.

Vaimo tunsi miehensä. Kun ratsutusjakso lähestyi loppua, suunnitelma muotoutui. Daniel halusi kilpailla hevosella ja ehkä nähdä, saisiko siitä kohtalaisia tai parempia jälkeläisiä. Tammikuun lopussa Clarimonde siirtyi Susinevojen omistukseen.

Ulkoasu © M Layouts
Muu materiaali © Lynn (VRL-05265)
Tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable | Virtuaalihevonen