Perustiedot

Nimi: Apricity
Rotu: Trakehner
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 19.02.2012 (5v)
Säkäkorkeus: 168 cm
Väri: Rautias
Koulutus: Tavoite GP
Omistaja: VRL-05265
Kasvattaja: evm
VH17-021-0318 | #PKK2495

Kuvagalleria

Kilpailukalenteri

Hevonen kilpailee porrastetuissa. Katso statistiikka.

Näyttelyt

Rakenneluokat
31.12.2017 tuom. Pölhö, EO-sert
16.01.2018 tuom. Odelie, EO-sert
27.01.2018 tuom. Viiru, EO-sert
14.02.2018 tuom. aksu, tulos

Muu kuva- ja EM-luokat
31.12.2017 EM rakennekuvasta, tuom. Anne, EM: tekniikka

Apricity

Finest-kelpoinen

Apricity on kouluhevossukua. Se on miellyttämisenhaluinen ja pehmeä ratsastaa, mutta kilpahevosmaisesti herkkä ja isosti reagoiva. Tammalla on rutkasti eteenpäinpyrkimystä ja hienot kolme askellajia. Kotioloissa Apricitya kutsutaan Assiksi, tai sen hurjan kiltistä luonteesta johtuen mussukaksi. Assi on tosiaan tallissa kuin ihmisen mieli, vaikka se ulkona voikin tuijotella säikkymsivalmiudessa ympärilleen.

Assi loukkasi takajalkansa laskeutuessaan huonosti trailerista, ja niin sen kilpaura joutui toistaiseksi katkolle. Sen omistaja päätyi myymään lupaavan mutta valitettavan pitkälle sairaslomalle joutuneen nuoren kilpahevosensa päästäkseen itse nopeammin radoille uuden hevosen kanssa. Toistaiseksi Apricity parantelee vammaansa ja todennäköisesti sen paikka on siitoksessa ainakin parin varsan ajan, sillä tammalla on hienot sukulinjat, joita kannattaakin jatkaa. Ei kuitenkaan ole lainkaan poissuljettua, etteikö Assista vielä kuulla kilpakentillä: laadun puutteesta koulukenttien valloitus ei jää kiikastamaan.

Sukutiedot

i. Capricorn
evm | trak m 166cm
ii. Fairy Foe
evm | trak rt 170cm
iii. -
iie. -
ie. Coral
evm | trak m 165cm
iei. -
iee. -
e. Allegory
evm | trak vprn 169cm
ei. Pelegrino
evm | trak trt 168cm
eii. -
eie. -
ee. Ambiance
evm | trak vrn 167cm
eei. -
eee. -

Jälkeläiset

Astutettu orilla Banana Mania.

Päiväkirja ja valmennukset

Ostopäätös

Mitä tehdä melkein sadalla miljoonalla eurolla? Siinäpä kysymys, johon Daniel ei ollut koskaan uskonut joutuvansa pohtimaan vastausta. Saihan ajatuksella leikitellä, mutta että se olisi ollut todellinen tilanne... ei. Ei sellaista tapahtunut.

Paitsi että niin vain tapahtui. Hänen elämänsä mullistui vuonna 2017, ja sekin taisi olla vähättelyä. Kuinka usein sitä meni naimisiin, sai kuulla tulevansa isäksi ja voitti Eurojackpotissa 93 miljoonaa saman vuoden aikana? Eikä se ollut unta. Totisinta totta se oli, ja hyvänen aika, millaisia tunneryöppyjä hän oli joutunut läpikäymään. He molemmat olivat, Lynn ja hän. Danielista kuitenkin tuntui, että vaimo ei ollut vielä päässyt raskausajatuksista miljonäärishokkiin, mutta kyllä Lynn perässä seuraisi. Sillä välin Daniel jo teki suunnitelmiaan rahojen varalle.

Eihän niin suurta summaa voinut käyttää pelkästään itsekkäisiin tarkoituksiin, mutta jotakin Daniel aikoi tehdä myös itselleen. Hän aikoi ostaa hevosia. Tamma tai pari, joilla voisi harrastella kasvattamista, ja yksi tai kaksi hyvää, nuorta kilpahevosta, jos siltä tuntuisi. Tammoista hän halusi aloittaa.

Ulkoasu © M Layouts
Muu materiaali © Lynn (VRL-05265)
Tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable | Virtuaalihevonen