Sheila

Päivitetty viimeksi 17.10.2017

Saavutukset

Ei arvonimiä

Kuvagalleria


Perustiedot

virallinen nimi Sheila rotu, sukupuoli FWB, tamma
syntymäaika, ikä 29.04.2015, 10v väri Mustanvoikko
säkäkorkeus 160 cm omistaja Lynn, VRL-05265
rekisterinumero - kasvattaja Anne L., Seppele
koulutus HeA - 120cm kotitalli DS Valmennustalli

Luonnekuvaus

Sheila on omistajansa todeksi käynyt unelma. Vuonna 2008 Lynn alkoi hoitaa Seppeleen ratsaskoulun kultaista oria, Senttiä. Monta vuotta myöhemmin Lynn sai käsiinsä vanhan silmäteränsä jälkeläisen, ja ryhtyi tekemään varsasta itselleen kilpahevosta.

Sheila on melko pieni, mutta suurilaukkainen kenttähevonen. Se on hyvin kiltti ja helppo käsitellä, mutta stressiherkkä. Tamman kisaura on ollut katkonainen, sillä sen kanssa on painittu mahahaavaongelmien kanssa. Se onkin tätä nykyä enemmän harraste- ja treenihevonen, ja toivo tulevaisuuden hyvistä kenttävarsoista. Sheilan kanssa harrastaminen on mukavaa, jos ei oteta lukuun sen vatsavaivojen aiheuttamia harmaita hiuksia sitä hoitaville ihmisille. Rento elämänmeno kuitenkin sopii sille ja kotosalla se onkin mitä erinomaisin hevosystävä.

Sheila on vauhdikas, mutta hyvin kuuliainen hevonen. Hyvin pehmeä ratsu taipuu mukavasti niin kouluun kuin esteillekin. Maastossa se etenee rentona ja mielellään, eikä säntäile salamana karkuun jokaista näkemäänsä uutta asiaa. Kaikkein mukavinta Sheilan kanssa on rennot, vauhdikkaat laukkapätkät ulkona, missä on tilaa antaa pienen tamman venyä täyteen vauhtiin. Sheila ei koskaan ryöstä eikä pukita, vaikka olisikin innoissaan. Maastoesteitä hypätessään sillä on aina korvat tötteröllä ja onnellinen ilme naamallaan - ja onnelliselta näyttää silloin ratsastajakin, se on varma.

Sukuselvitys

i. Sel ZEL
VIP MVA Fn, FF, PP MVA, KTK-III
ii. Piano Man II iii. Kemp's Hugo evm
iie. Foxy's Nemea evm
ie. C'mon Jazz iei. Ateena's Aden
iee. Café Latte
e. Black Blade
Fn, PP MVA
ei. Mauve eii. Ledir
eie. Qia's Promise
ee. Warm Black eei. Ragule
eee. Ynbar's Foal

Jälkeläiset
27.02.2017 mustanvoikko fwb-t. Shahrazad, i. Suprant Murda PP-MVA. Sinnan omistaa VRL-10480.
17.07.2017 smoky cream fwb-t. Scintilla, i. VIP MVA Fn JB Ogoun KTK-III, YLA1, ERJ-III. Tamman omistaa Marie Seppänen (VRL-12636).

Ulkoasu © M Layouts // Muu materiaali © Lynn (VRL-05265) // Virtuaalihevonen