Perustiedot Kisakalenteri Kotitalli
Privas Thorn

Suomalainen puoliveriori

rakennekuva © Lynn 1/2014

Perustiedot

virallinen nimi Privas Thorn rotu, sukupuoli FWB, ori
syntymäaika, ikä 20.04.2013, 8v väri mustankirjava
säkäkorkeus 175 cm omistaja VRL-05265
rekisterinumero PKK-000 kasvattaja Privas Park
koulutustaso Grand Prix saavutukset -

Täyttänyt 3v 20.05.2013, satunnainen ikääntyminen

Luonnekuvaus

pääkuva © Lynn 2013

Privas Thornia ei ainakaan voi syyttää latteasta ja mitäänsanomattomasta persoonallisuudesta. Tulisieluinen puoliveriori on mitä näyttävin ilmestys - eikä takuulla jää kuuluvuudessakaan näyttävyytensä jalkoihin. Thornin kanssa ei voi välttyä päiviltä, joina tekee mieli kutsua sitä rasittavaksi ja paukapäiseksi kiljukaulaksi. Miksi pitää hevosta, joka on niin raivostuttavan räiskähtelevä käsiteltävä kuin Thorn pahimmillaan? Sen pitäminen silkkana puskamenopelinä ja pullaponina olisikin typerä veto, mutta kilpahevosena ori on vailla vertaansa. Yltiökarismaattinen puoliverinen suorastaan säteilee estradille päästessään. Se on aina ollut älykäs ja nopea oppimaan, eikä se, että siitä kuoriutui GP-hevonen, ollut järin suuri yllätys. Kilpailutilanteessa Thorn tuntuu olevan visusti sitä mieltä, että yleisö on tullut paikalle vain ja ainoastaan sitä varten.

Kuvagalleria

Suku

i. Thanatos
VIP MVA Fn, KTK-I, KRJ-I, SPL-I*
ii. Mythology iii. Aonghus
iie. Myranda xx
ie. Belzebuth iei. Atlantis
iee. Belbereth
e. Salome
VIP MVA Fn, KTK-II
ei. T.L. Richard eii. Cameron
eie. Darina
ee. Herodias eei. Mad-Roid
eee. Hadice

i. Thanatos on mieleenpainuva ori niin ulkonäöltään, luonteeltaan kuin saavutuksiltaankin. Pitkän meriittilistan kahminut näyttävä kilpahevonen ei taatusti ole helppo käsiteltävä, mutta poikansa tapaan se on tähtien osuessa oikeaan asentoon erittäin palkitseva omistettava. Kummankin orin kanssa tulee toimia niiden ehdoilla, mutta lopussa kiitos seisoo. Thanatoksella on toistaiseksi reilu kymmenkunta jälkeläistä, joista pari on jo palkittu KRJ:n laatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla isänsä tapaan ja yksi toisella palkinnolla. Kantakirjattuja jälkeläisiä I-palkinnon kantakirjaorilla on kaksi.

e. Salome on kaunis II-palkinnolla kantakirjattu tamma, joka sekin sulhasensa tapaan on palkittu piirrosmuotovalion arvonimellä sekä sijoittunut useissa GP-luokissa. Toisin kuin Thanatos ja poikansa Thorn Salome on myös luonteeltaan todellinen unelmahevonen, joka taatusti sopeutuisi moneen käyttöön. Varsoja menestyneellä tammalla on neljä, ja niistä menestynein on VIP MVA Fn -arvonimellä palkittu ja toisella palkinnolla kantakirjattu tamma Relan Harmonia, joka on myös palkittu KRJ:n laatuarvostelussa toisella palkinnolla. Harmonia on Thornin täyssisko.

Jälkeläiset

fwb-t. Varsa, syntynyt 00.00.0000
saavutukset
emä Emän Nimi (saavutukset)
kasvattaja
omistaja Lynn

Ulkoasu © 2011 Mayflower Layouts / Taulukot © Veikkalay / Muu © VRL-05265 / Virtuaalihevonen