linkkimerkki Etusivu
linkkimerkki Omat hevoset
linkkimerkki Yksityishevoset
linkkimerkki Tallin esittely
linkkimerkki Hoitajatoiminta
linkkimerkki Henkilökunta
linkkimerkki Kuvagalleria
linkkimerkki Tarinat

linkkimerkki Vieraskirja
linkkimerkki Foorumi
linkkimerkki Sähköposti

Äänestä!

Päivitetty 07.12.2013

Tervetuloa Kenstoniin!

Riita alkoi niin kuin meidän normaalitkin pikkukinat, mitättömästä syystä. Se kuitenkin paisui paisumistaan, muuttuen aina vain suuremmaksi. Huusimme toisillemme, minä ja Mick, kuin viimeistä päivää. Aina vain henkilökohtaisempia loukkauksia, aina vain kovempaa. Se viimeinen ruokottomuus oli kuitenkin se, joka katkaisi tämän paljonkin sietäneen kamelin selän. Lopulta halu jättää menneisyys taakseen ja aloittaa alusta kasvoi liian suureksi näille harteille.
Tutun ja turvallisen Weigelin, vanhan kotimaan ja entisen aviomiehen jäädessä menneisyyteen, syntyi uusi alku Kenstonissa... (Lue lisää)

Kenston's Equestrian Estate on aivan tavallinen virtuaalinen hevostila, periaatteiltaan se tuskin eroaa normaaleista virtuaalisista yleistalleista - ainahan pyritään kasvattamaan täydellisiä hevosia, pyritään olemaan aktiivisia toiminnan järjestäjiä, ylipäätänsä pyritään aivan kaikkeen mahdolliseen (toisinaan vähän myös mahdottomaan).

Mahdottomaan ei kuitenkaan pysty - täytyy tyytyä vain yrittämään parhaansa. Siksi Kenstonia asuttaakin hevoset joilla on antaa jotakin tulevaisuudessa, oli se sitten hyviä kisatuloksia, arvonimiä tai elinvoimaisia ja terveitä jälkeläisiä. Hevosten kisauttamisien kanssa ei kuitenkaan stressata, vaan tuloksia tulee jos on tullakseen. Uudistuksen myötä varsinainen kasvatustoiminta hiljeni hieman, mutta yhä edelleen tallimme katon alle syntyy varsa tai parikin vuodessa, harkituista yhditelmistä.

Tarinoita, piirroksia ja outoja käänteitä (sekä ripaus saippuaa), sitä on Kenstonin näkyvin toiminta. Vuoden 2012 loppupuolella nostettiin myös yksityisten majoitus suurempaan rooliin. Kukaan ei kiellä vierailuja tallialueella tai varsinkaan jättämästä jälkeään varustehuoneen tallikirjaan!

Toivottavasti viihdyt ja tulet uudestaankin!

Terveisin Marian Bergmann (murre VRL-02324, PZT)

© Kenston's Equestrian Estate - virtuaalitalli - a sim-game stable