linkkimerkki Etusivu
linkkimerkki Omat hevoset
linkkimerkki Yksityishevoset
linkkimerkki Tallin esittely
linkkimerkki Henkilökunta
linkkimerkki Kuvagalleria
linkkimerkki Tarinat

linkkimerkki Vieraskirja
linkkimerkki Foorumi
linkkimerkki Sähköposti

linkkimerkki Sleĉna Zem

koulukuva
Rotu: Kinskynhevonen Sukupuoli: Tamma Rek. nro. VH12-243-????
Syntynyt: 20.10.2010 (5v*) Väri: voikko Korkeus: 170 cm
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: Vaativa B, re 100cm, me 90cm
Saavutukset: 1 x LVK, 1 x KP, 1 x EM
Kavattaja: Kenston Omistaja: Kenston Synnyinmaa: UK lippu

Päiväkirja
*Ikääntyminen täysin omistajan (murre, VRL-2324) mielivallan alainen

Emältä peritty upea voikon väritys, sekä siihen lisättynä isältä saatu metallinkiilto - voisiko hevonen ulkonäöltään olla kauniimpi? 170 senttimetriä korkea Zem kerää katseita kaikkialla missä se matkaakaan, tamma on se perinteinen pikkutyttöjen unelmahevonen jota jokainen haluaa päästä taputtelemaan. Zem on juuri se jota hevosjalostuksessa useimmiten toivotaan - tyttö on kerännyt vanhemmiltaan ainoastaan kummankin parhaat puolet, kuten emän keinuvat liikkeet sekä isänsä nöyrän ja yhteityöhaluisen luonteen.

Nuoreksi tammaksi Zem on varsin selväpäinen eikä mikään turhaan poukkoileva vouhottaja. Kasvattajalleen tamma on ollut jo aivan alusta asti varsin helppo varsa - rohkea, fiksu ja hyvällä tapaa utelias. Käytöstavat ovat menneet perille (sekä pysyvätkin yhä muistissa) erittäin helposti, eikä tyttö hypi tammamaisesti nenille.

Vaikka tamma rakastaakin kaikenlaista paijaamista, harjaamisesta se ei kuitenkaan nauti. Korvat kääntyvät taakse, sekä ilme muuttuu äreäksi. Zem kuitenkin alistuu tilanteeseensa ja suoriutuu hoitamisesta ilman suurempaa protestointia, tamma ei herkkänahkaisena ilmeisimmin pidä tavasta jolla harja sitä kutittelee. Näykkimistä saatika potkimista Zem ei harrasta, se ainoastaan heittäytyy täysin passiiviseksi tilanteissa joista se ei pidä.

Potentiaalia Zemistä löytyy vaikka kuinka paljon! Koulutukseltaan tamma on parhaillaan vaativan B:n tasoinen, joskin epäilemättä liikettä riittää vielä todennäköisesti vähintään intermediaireen, ja miksipä ei kenties jonain päivänä jopa grand prixiin. Tamman tehokas koulutus on jatkuvasti käynnissä ja Zemiin kohdistuvat odotukset ovat todella korkealla. Esteratsastuksesta tamma ei samanlailla nauti kuin koulukuvioista, mutta hyppää kumminkin ongelmitta metrinkin luokkia - kenties enemmänkin harjoituksen ja tekniikkatreenin avustuksella.

Rauhalliset, sekä toisinaan myös mahdottoman vauhdikkaatkin maastovaellukset on ihan huippujuttu tamman mielestä, mentiimpä sitten ratsain tai taluttaen. Hevosseuraakaan ei aina välttämättä tarvitse mukaan, vaan Zem kulkee mielellään itsekseenkin vain ihminen kaverinaan. Vaikka esteratsastus pelkästään ei olekkaan se tämän tytön juttu - tamma pitää maastoesteiden hyppelemisestä! Kenties tulevaisuudessa siintääkin kouluratsastuskilpailujen lisäksi vielä helppojen maastoesteluokkienkin meno?

linkkimerkkiSukutiedot linkkimerkki

Sleĉna Zem
s. 20.10.2010, tamma
Kinskynhevonen, voikko, 170cm
Vaativa B / 100cm

i. Mórrighan
» s. 16.08.2008, ori
» Kinskynhevonen, musta, 168cm
» Vaativa A / 120cm
ii. Modřín evm
» s. 2006, k.2010
» kinsky, voikko, 170cm
» IntII / 90cm
ie. Rím evm
» s. 2006
» kinsky, voikko, 165cm
» HeA / 150cm
e. Divine Příšera
» Syntynyt 19.07.2010
» Kinskynhevonen, voikko, 164cm
» VaA-> / 90cm
ei. Bouřlivý Vítr evm
» s. 2007,
» Kinsky, voikko, 170cm
» IntII / 100cm
ee. Značky evm
» s. 2005
» Kinsky, voikko, 165cm
» He A / 120cm

linkkimerkkiNäyttelymenestys linkkimerkki

PKK 14.04.2013 - Hiittisuora - LKV, KP, EM (Väri)
"Hyväntuulinen, tunnelmallinen kuva. Hevosella on kaunis, valpas ilme ja höyryävä ilma tuo omaa syvyyttään ja kolmiulotteisuutaan kuvaan. Kuva on tehty kauniilla teknikalla ja yksityiskohtiin on pistetty aikaa - sama koskee taustaa. Kauniin värinen hevonen jossa on käytetty kauniisti sävyjä, mutta toivoisin rohkeampaa varjojen käyttöä ja harja on hieman keskeneräisen näköinen. Tausta on tehty upeasti siten, että todella tuntuu, kuin hevonen olisi lumimyrskyn keskellä, kun tausta on sumentunut lumihiutaleiden takia. Varsinkin suitset ovat upea saavutus - miten noin yksinkertaisesta varusteesta saakin taiottua niin paljon yksityskohtia?" -Kuroibaka

© Kenston's Equestrian Estate - virtuaalitalli - virtuaalihevonen - a sim-game stable