Etusivu
Esittely
Hevoset
Toiminta
Foorumi

Galleria

Uusimmat kuvat
Virtuaalitalli


Tervetuloa!

Huomaathan, että Rälssenberg on virtuaalitalli.

Rälssenbergin talli, kutsumanimeltään myös Rälssi, on pienehkö, vain 15 hevosen talli. Tallin toimintamuotona on tutustuminen luontaisiin hevosmiestaitoihin niin tuntien, leirien kuin kurssienkin muodossa. Hevosemme ovat raudattomia niin suusta kuin jaloistakin, selässä niillä kulkee rungottomat ja riimuina toimii naruriimut. Talli on vasta vaihtamassa luonnolliseen, ja osalla hevosista käytetään vielä ns. normaalia tyyliä uuden rinnalla. Ystävällinen tallihenkilökunta ja mahtavat tallilaiset luovat Rälssiin upeaa ilmapiiriä ja yheishenkeä!

Haluamme luoda rennon, stressittömän ja paineettoman tallin, jossa kukin saa harrastaa juuri niin kuin itse parhaalta tuntuu - tietysti hevosen ehdoilla. Harrastusmahdollisuutemme ovat laajat, ja pohjina meillä toimivat kenttä, upeat maastot ja muut metsäpolut sekä pellot. Hevosistamme yksikään ei ole mahtavin ruusukehai tai ennätystentekijä. Hevosemme ovat ihmisen ystäviä ja harrastuskavereita, eivät vain väliakappaleita liikkumiseen ja treenaamiseen. Tervetuloa tutustumaan!

Uusi kuva


Päivitykset
22.4.2013
HUOLTOTAUKO! Palaamme kuvioihin myöhemmin uudistuneina (:


1.4.2013
Hyvää aprillipäivää! Uutta toimintamuotoa on lähdetty ranketelemaan hitaasti mutta varmasti. Hevosten koulutus uuteen tyyliin sujuu toistaiseksi mutkitta, vaikkei se helppoa olekaan.

7.12.2013
Talli julkaisuun! Hoitajahaut avattu, kurkkaa ne foorumilta! Sivut esittelyä vaille valmiit, mutta sen koitan saada piakkoin valmiiksi! (:

11.11.2013
Tekstien kirjoittelua + uusien kuvien tekemistä, ne vaan nyt tuntuu jäävän kesken :/ Toivottavasti saataisiin jouluksi talli kuntoon! (:

11.11.2013
Talli sai vihdoin ulkoasunsa, kiitokset juco! Kuvia ei ole tällä hetkellä oikein uusia, inspiraatio vähän hakusessa - no kun ei onnistu! Jotakin olen kuitenkin saanut aikaiseksi. Seuravaaksi tiedossa paaaljon tekstejä, hevosten sivuja ja muuta mukavaa! (:


Kaiken © Giu, ellei toisin mainita. Tausta The Inspiration Gallery. Ulkoasu © juco muokaukset © Giu.